Over mij - Groenesteinfotografie

Fotografie is niet slechts op een knopje klikken. Het is een verhaal vertellen op beeld. En dit zo goed doen, dat jij naderhand nauwelijks kunt geloven dat jij dit beeld hebt neergezet.

OVER Priscilla:

Woonachtig in Nijkerk
Samenwonend met mijn liefde
Hou van Zonvakantie
Maar ook van Wintersport
Liefde voor Buiten zijn
Fotografeert enthousiaste ondernemers
Houdt van persoonlijk contact
Ga graag voor het ”perfecte plaatje”
Denk altijd met je mee
Ongemakkelijk voor de camera? Niet bij mij


Ik ben een jonge, ondernemende vrouw met een onwijs hoge drive om het beste uit het leven te halen. Zo ook in mijn onderneming, ik streef er naar om jou als ondernemer zo krachtig mogelijk neer te zetten. Wil je een idee krijgen hoe ik dat doe? Neem even een kijkje op mijn Instagram.

Vanaf 2018 ben ik non-stop met fotografie bezig en mezelf onwijs gaan ontwikkelen. Ik ben gaan ontdekken welke tak van fotografie mijn hartje sneller van gaat kloppen. Dit gebeurt bij het fotograferen met enthousiaste en ambitieuze ondernemers. Ondernemers welke zichzelf niet klein willen houden, groeien en hun potentiële klant bereiken via social media.

Mijn missie is om er voor te zorgen dat jij al jouw Next Level foto’s online in kunt zetten. Daarom zorg ik altijd voor voldoende afwisseling in beeldmateriaal. Het zou toch zonde zijn als jouw foto’s ongebruikt op jouw laptop blijven staan!

Door veel persoonlijk contact (wat bij mij hoog in het vaandel staat) zorg ik er samen met jou voor dat de shoot van het begin tot het eind een groot succes wordt! Vooraf hebben we een gezellige video call, waarin we alle details en jouw wensen van de shoot bespreken.

Tijdens de Personal Branding shoot, gaan we op een ontspannen manier te werk. Ik hou niet van de statisch, en ook niet van denken in hokjes. Daarom proberen we soms ook gewoon, laat ik jou mee kijken en bepalen we of het een succes is. Ik geef jouw aanwijzingen, en hebben we ook vooral véél plezier!